Girgensona «Sabres» pēcspēles metienos piekāpjas «Hurricanes»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā naktī uz svētdienu (Latvijas laiks) piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda, kas ar 1:2 pēcspēles metienos viesu laukumā piekāpās Karolīnas «Hurricanes».

22 gadus vecais Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 11 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa pretinieka vārtiem, bloķēja vienu sāncenšu mesto ripu, lika lietā divus spēka paņēmienus, uzvarēja visos piecos iemetienos un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Spēles rezultātu 15. minūtē atklāja «Hurricanes» zviedru uzbrucējs Joahims Nordstroms, bet izlīdzinājumu «Sabres» sastāvā divas minūtes un 37 sekundes līdz pamatlaika beigām panāca Evanders Keins.

Pēcspēles metienu sērijā Karolīnas komandas hokejisti realizēja abas iespējas, kamēr «Sabres» uzbrucējiem Džekam Aikelam un Semam Reinhartam savus izpildītos metienus realizēt neizdevās.

Par spēles spožāko zvaigzni nosauca pieredzējušo «Hurricanes» vārtsargu Kemu Vordu, kas tika galā 23 metieniem.

Spēli klātienē «PNC Arena» noskatījās 11 682 skatītāji.

Girgensons šosezon laukumā devies 30 spēlēs, kurās guvis divus vārtus un vecis trīs rezultatīvas piespēles partneriem. Viņa lietderības koeficients ir -4.

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā Dena Bilsmā vadītā Bufalo komanda ieņem 14. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu