Jāgrs: Hokeju spēlēšu līdz 55 gadu vecumam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Leģendārais čehu uzbrucējs Jaromīrs Jāgrs hokeju plāno spēlēt līdz 55 gadu vecumam, vēl gandrīz 11 gadus, vēsta «The Score».

Jau vairākkārt iepriekš Jāgrs norādīja, ka ar hokeju vēlas nodarboties pēc iespējas ilgi. Lai arī viņam ir 44 gadi, Jāgrs visaugstākajā līmenī turpina demonstrēt apsveicamu sniegumu. Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Floridas «Panthers» labā šajā sezonā viņš 42 mačos izcēlies ar septiņiem vārtu guvumiem un 18 rezultatīvām piespēlēm.

«Spēlēšu līdz 55 gadu vecumam. Tā nu esmu nolēmis. Jūtos labi, tāpēc iešu uz šo mērķi,» izdevumam «The Score» teica Jāgrs.

Nākammēnes Jāgrs svinēs 45. dzimšanas dienu.

NHL regulārajā čempionātā Jāgrs 1671 mačā izcēlies ar 756 vārtu guvumiem un 1137 rezultatīvām piespēlēm. Tas ir otrs labākais rādītājs līgā aiz leģendārā Veina Grecka. Turklāt Jāgrs trīs pilnas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Omskas «Avangard».

Jāgra komandas biedri iepriekš norādījuši, ka Čehijas uzbrucējs gandrīz vienmēr treniņos ierodas pirmais un ir pēdējais, kurš tos pamet.

Visvecākais hokejists, kurš jebkad piedalījies NHL mačā, ir Gordijs Hovs, kurš pēdējo reizi uz ledus kāpa 52 gadu un 11 dienu vecumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu