Ovečkins pārsniedzis 1000 punktu robežu NHL

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Krievijas uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins, kurš pārstāv Vašingtonas «Capitals» vienību, aizgājušajā naktī Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pārsniedza 1000 punktu robežu.

Mājas spēlē ar iepriekšējās sezonas Stenlija kausa ieguvēju Pitsburgas «Penguins», kurā «Capitals» svinēja uzvaru ar 5:2, tieši Ovečkins atklāja rezultātu. Viņš to pretuzbrukumā izdarīja jau 35. sekundē, gūstot savus 20. vārtus sezonā un sasniedzot 1000 punktu robežu.

Otrā perioda vidū 31 gadu vecais Ovečekins Vašingtonas komandas pārsvaru vairākumā dubultoja.

Krievijas uzbrucējs tika nosaukts par spēles spožāko zvaigzni. Tikmēr ar 1+3 uzvarētājiem izcēlās zviedru uzbrucējs Niklass Bekstrems.

«Lepojos, ka esmu pievienojies krievu hokejistu elitei, kuri NHL karjerā savākuši 1000 punktu. Tā ir maza, taču leģendāra kompānija,» NHL mājas lapā citēts Ovečkins.

Ovečkins aizvadītajās 880 spēlēs guvis 546 vārtus un atdevis 455 rezultatīvas piespēles. Vismaz 1000 punktus NHL savākuši 84 hokejisti.

«Capitals» izcīnīja septīto uzvaru pēc kārtas un šobrīd ir otra spēcīgākā komanda Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu