Girgensons un «Sabres» trešo reizi sezonā zaudē «Hurricanes» hokejistiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionāta spēlē viesos ar 2:5 (1:0, 1:3, 0:2) atzina Karolīnas «Hurricanes» pārākumu, ciešot šosezon trešo zaudējumu abu komandu savstarpējās spēlēs.

«Sabres» pirmajā periodā atklāja rezultātu, kad precīzs bija Viljamss Karjē, taču otrās trešdaļas sākumā «Hurricanes» spēlētājs Džefs Skiners nepilnas minūtes laikā guva divus vārtus, bet 27.minūtē Broks Makgins panāca jau 3:1 mājinieku labā.

Perioda vidū Bufalo komanda pēc Braiena Džiontas mazākumā gūtiem vārtiem rezultātu samazināja līdz minimumam, tomēr pēdējā trešdaļā Viktors Rasks un vēlreiz Makgins nodrošināja Karolīnas klubam uzvaru ar 5:2.

Girgensons šajā spēlē laukumā bija 15 minūtes un 57 sekundes, trīs reizes metot pa pretinieku vārtiem, izdarot vienu spēka paņēmienu un uzvarot tikai vienā no deviņiem iemetieniem. Spēli latvietis noslēdza ar negatīvu lietderības rādītāju -1.

Šosezon Girgensons 42 spēlēs guvis piecus vārtus un atdevis piecas rezultatīvas piespēles, tiekot pie negatīva lietderības koeficienta -6.

Uzvarētājiem vārtsargs Kems Vords, aizvadot savu 600.spēli NHL karjerā, atvairīja 36 no 38 metieniem, kamēr «Sabres» vārtsargs Andešs Nilsons tika galā ar 33 no 38 raidījumiem.

«Sabres» komandai šis bija otrais zaudējums pēc kārtas, bet vēl pirms tam tika izcīnīti divi panākumi.

Tikmēr «Hurricanes» mājās svinēja trešo uzvaru pēc kārtas, bet pēdējos 15 mačos savā laukumā tā ir izcīnījusi 13 uzvaras.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» ar 41 punktu 42 spēlēs noslīdēja uz 14.pozīciju, kamēr «Hurricanes» ar 47 punktiem 42 cīņās ir devītajā vietā.

Savukārt Atlantijas divīzijā «Sabres» saglabā septīto vietu, esot priekšā Detroitas «Red Wings», kam ir punkts mazāk.

Nākamo spēli «Sabres» aizvadīs pirmdien savās mājās uzņemot Dalasas «Stars» komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu