Jevpalovam gūti vārti; Gudļevskis nāk uz maiņu un palīdz «Crunch» izcīnīt uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sanhose Sharks

Latvijas hokeja uzbrucējs Ņikita Jevpalovs piektdien guva vārtus Sanhosē «Barracuda» komandas zaudētā Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, kamēr vārtsargs Kristers Gudļevskis laukumā devās uz maiņu, palīdzot Sirakjūsas «Crunch» vienībai tikt pie panākuma.

«Barracuda» mājās ar 2:3 (0:2, 2:1, 0:0) atzina Ontario «Reign» pārākumu. Jevpalovs, kurš guva savus ceturtos vārtus sezonā, otrā perioda vidu samazināja starpību līdz 1:2, tomēr atspēlēties Sanhosē komanda nespēja.

Jevpalovs šajā mačā reizi meta pa vārtiem un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības rādītāju +1.

Uzbrucējs šosezon 30 spēlēs guvis četrus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +4.

Tikmēr Gudļevskis laukumā devās uz maiņu trešajā periodā, palīdzot «Crunch» mājās sīvā cīņā ar 5:4 (1:0, 2:3, 2:1) uzvarēt Toronto «Marlies» vienību.

Gudļevskis atvairīja sešus no septiņiem metieniem, bet pirms viņa vārtus sargāja Edamss Vilkokss, kurš tika galā 17 no 20 raidījumiem.

Šosezon Gudļevskis 18 AHL spēlēs vidēji ielaidis 2,76 ripas un atvairījis 88,5% metienu.

Savukārt vēl vienā cīņā uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» viesos ar 3:2 (2:1, 0:0, 1:1) uzvarēja Ročesteras «Americans» hokejistus.

Bļugers ar rezultativitāti neizcēlās, reizi metot pa vārtiem un spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bļugers šosezon 15 spēlēs guvis trīs vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +5.

AHL regulārā čempionāta kopvērtējumā Atlantijas divīzijas un visas līgas līdere ir «Penguins», kas 37 mačos tikusi pie 57 punktiem. Ziemeļu divīzijā ar 45 punktiem 35 mačos līdere ir «Crunch», bet «Barracuda» ar 38 punktiem 30 spēlēs atrodama Klusā okeāna divīzijas otrajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu