Rīgas «Dinamo» oficiāli zaudē cerības sasniegt Gagarina kausa izcīņu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Pēc Maskavas apgabala «Vitjaz» komandas uzvaras sestdien Latvijas vienība Rīgas «Dinamo» oficiāli zaudēja cerības sasniegt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņu, turklāt tas noticis desmit spēles pirms sezonas beigām.

«Vitjaz» savā laukumā ar 3:2 (2:1, 1:0, 0:1) uzveica divkārtējo Gagarina kausa ieguvēju Kazaņas «Ak Bars».

Rezultātu jau otrajā minūtē atklāja «Ak Bars» spēlētājs Mihails Gluhovs, tomēr turpinājumā «Vitjaz» rindās trīs vārtus pēc kārtas iemeta Aleksejs Kopeikins, Mario Kempe un Aleksejs Makejevs. Kaut piecas minūtes pirms pamatlaika beigām Maksims Lazarevs vienus vārtus «Ak Bars» atguva, turpinājumā «Vitjaz» izdevās noturēt uzvaru.

Līdz ar to «Vitjaz» komanda ar 75 punktiem 50 spēlēs atguvusi astoto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, bet Rīgas «Dinamo» ar 45 punktiem 50 cīņās ir konferences pēdējā, 14.pozīcijā. Līdz sezonas beigām rīdziniekiem ir vēl desmit spēles, bet viņiem zudušas izredzes iekļūt pirmajā astotniekā.

Rīdzinieki bez izslēgšanas turnīra palikuši jau trešo sezonu pēc kārtas.

Kā zināms, Rīgas «Dinamo» komanda pašlaik atrodas sezonas tālākajā izbraukumā un sestdien, devīto reizi sezonā nespējot gūt vārtus, ar 0:5 cieta sagrāvi pret Habarovskas «Amur» komandu. Sērijas turpinājumā pirmdien rīdziniekiem Ķīnā gaidāma spēkošanās ar Pekinas «Kuņluņ Red Star» hokejistiem, bet ceturtdien Baltkrievijā būs jāspēkojas ar Minskas «Dinamo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu