Eniss atgriežas ar vārtiem; «Sabres» apspēlē «Stars»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien izcīnīja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda, kas ar 4:1 savā laukumā pārspēja Dalasas «Stars».

Šajā spēlē laukumā pēc savainojuma sadziedēšanas atgriezās viens no «Sabres» komandas līderiem kanādiešu uzbrucējs Tailers Eniss, kas ar precīzu metienu izcēlās jau 19. sekundē. Viņš pēdējo reizi uz ledus kāpa 7. novembrī.

Divus vārtus uzvarētājiem guva talantīgais Džeks Aikels, kurš 10 reizes apdraudēja sāncenša vārtus, bet vēl reizi somu vārtsargu Kari Lehtonenu pārspēja aizsargs Džeiks Makeibs. Goda vārtus «Stars» rindās iemeta Radeks Faksa.

Spēles spožākās zvaigznes tituls tika Aikelam.

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 14 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, uzvarēja piecos no 12 iemetieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Girgensons darbojās trešajā uzbrucēju virknējumā kopā ar Evanderu Keinu un Braienu Džiontu.

Maču klātienē «KeyBank Center» noskatījās 19 070 skatītāju.

Dienu vēlāk Dena Bilsmā vadītā «Sabres» komanda aizvadīs spēli viesos ar Toronto «Maple Leafs».

Girgensons šosezon aizvadītajās 43 spēlēs izcēlies ar pieciem vārtu guvumiem un piecām rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības koeficients ir -5.

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā Bufalo vienība ar 43 spēlēs iegūtiem 43 punktiem saglabā 14. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu