Rīgas «Dinamo» Minskā noslēgs savu ilgāko izbraukumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Sezonas garāko un tālāko izbraukuma tūri šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā noslēgs Rīgas «Dinamo» hokejisti, kas Minskā spēkiem mērosies ar vietējo «Dinamo» komandu. Spēles sākums pl. 18.30, un to tiešraidē pārraidīs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Normunda Sējēja vadītā komanda iepriekšējā mačā Ķīnā pret Pekinas «Kuņluņ Red Star» (4:3) zaudēja pat teorētiskas cerības sasniegt Gagarina kausa izcīņu, kurā neiekļuva arī divās iepriekšējās sezonās.

«Mačs, protams, nebūs viegls. Jā, tā ir izbraukuma noslēdzošā spēle, bet arī Minskai šobrīd ir šāds izbraukums. Laukumā iziesim ar 100 procentu atdevi, jo tikai tā var tikt pie punktiem,» Rīgas komandas mājas lapā citēts «Dinamo» vārtsargs Jakubs Sedlāčeks.

Kopā ar «Dinamo» komandu pieredzes iegūšanai šajā izbraukumā devies arī fārmkluba HK «Liepāja» treneris Toms Strauss, kurš arī iepriekšējā sezonā nedēļu stažējās Rīgas«Dinamo» treneru korpusā.

Ar gūtiem 13 vārtiem un 27 rezultatīvām piespēlēm Minskas «Dinamo» komandas rezultatīvākais spēlētājs ir savulaik Rīgā spēlējušais Mets Elisons. Tikmēr sastāvā ar 6 vārtu guvumiem un 15 rezultatīvām piespēlēm labākais ir Lauris Dārziņš.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks, Jānis Kalniņš un Antons Naumovs.

Aizsargi: Guntis Galviņš, Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs, Aleksandrs Jerofejevs, Ralfs Freibergs, Jēkabs Rēdlihs, Uvis Balinskis, Kristaps Zīle un Imants Leščovs.

Uzbrucēji: Tims Sestito, Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Koltons Gilīss, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Vitālijs Pavlovs, Māris Bičevskis, Nikolajs Jeļisejevs, Edgars Kulda, Roberts Lipsbergs, Filips Toluzakovs un Georgs Golovkovs.

Izbraukumā savainojumu dēļ nav devušies aizsargs Georgijs Pujacs un krievu uzbrucējs Pjotrs Ščastļivijs.

Minskas «Dinamo» 12 mačus pirms regulārā turnīra beigām samērā droši atrodas turnīra tabulas Rietumu konferences sestajā vietā un starp pretendentēm, kuras turpinās sezonu izslēgšanas mačos. Tās kontā 48 spēlēs ir 82 punkti. Savukārt Rīgas «Dinamo» ar nopelnītiem 47 punktiem 51 mačā ir otra vājākā komanda līgā un vājākā Rietumu zonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu