Indraša pāridarītājam piespriests naudas sods

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Kontinentālā hokeja līga (KHL) pret Rīgas «Dinamo» uzbrucēju Miku Indraši noteikumus pārkāpušajam Pekinas «Kuņluņ Red Star» uzbrucējam Jonasam Enlundam piespriedusi naudas sodu, vēsta KHL.

Rīgas «Dinamo» pirmdien pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 4:3 pieveica Pekinas «Kuņluņ Red Star» vienību, tomēr viens zaudētais punkts arī nozīmēja, ka Latvijas komandai zudušas pat teorētiskas izredzes uz izslēgšanas turnīru.

Otrā perioda septītajā minūtē Enlunds ietrieca Indraši laukuma apmalē. Latvietis pameta laukumu ar asiņojošu seju, bet Enlunds par pārkāpumu saņēma 5+20 minūšu sodu, tādējādi spēli neturpinot. KHL Disciplinārlietu komisija lēmusi, ka somu uzbrucējam par uzbrukumu no mugurpuses jāmaksā soda nauda, kas pēc disciplinārā reglamenta 26.panta 1.2.2. apakšpunkta ir 50 000 rubļu (800 eiro). Enlundam šis ir pirmais lielais sods sezonā, un spēles diskvalifikācija neseko.

Tikmēr daudz smagāku sodu saņēmis Rīgas «Dinamo» nākamās pretinieces Minskas «Dinamo» aizsargs Dmitrijs Korobovs, kurš mačā pret Oskara Bārtuļa pārstāvēto komandu Vladivostokas «Admiral» nopelnīja 2+2+20 soda minūtes. Viņam pēc disciplinārā reglamenta 26.panta 1.25.apakšpunkta piespriesta minimāli iespējamā trīs spēļu diskvalifikācija un 50 000 rubļu naudas sods.

Tā kā Korobovs saņēmis otru disciplinārsodu sezonā, viņam piespriesta papildus vēl vienas spēles diskvalifikācija, līdz ar to viņam būs jāizlaiž četri mači. Korobovs šosezon 26 spēlēs guvis vienus vārtus, atdevis divas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -2, būdams viens no mazrezultatīvākajiem aizsargiem komandā.

Rīdzinieki un Baltkrievijas komanda spēkosies rītdien Minskas «Dinamo» laukumā.

Rīgas «Dinamo» ar 47 punktiem 51 spēlē ieņem pēdējo vietu starp 14 Rietumu konferences komandām, no priekšpēdējā pozīcijā esošās Maskavas «Spartak» atpaliekot 13 punktus. Savukārt Minskas «Dinamo» ar 82 punktiem 48 mačos ir sestā, pirmo ārpus «play-off» zonas esošo komandu «Soči» apsteidzot par astoņiem punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu