Girgensons palīdz «Sabres» tikt pie uzvaras

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pie uzvaras Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā piektdien tikusi latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda, kas savā laukumā ar 3:2 (0:1, 1:0, 1:1, 1:0) pagarinājumā pieveica Detroitas «Red Wings».

«Sabres» komanda savā laukumā uzvarējusi jau četrās spēlēs pēc kārtas.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 17 minūtes un 32 sekundes, bet ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Latviešu hokejists veica vienu metienu pa pretinieku vārtiem, bloķēja vienu raidījumu un pielietoja vienu spēka paņēmienu, kā arī uzvarēja 54% iemetienu, cīņu noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šī mača rezultātu desmitajā minūtē atklāja «Red Wings» hokejists Franss Nīlsens, tomēr otrās trešdaļas viducī Sems Reinhārts panāca izlīdzinājumu. 54.minūtē atkal vadībā izvirzījās viesi no Detroitas, jo precīzs bija Darens Helms, bet izlīdzinājumu divas minūtes vēlāk panāca Raiens O'Railijs.

Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, tāpēc cīņa turpinājās pagarinājumā, kur 26 sekundes pirms tā beigām uzvaru «Sabres» komandai nodrošināja Kails Okposo.

Šosezon Girgensons 45 spēlēs guvis piecus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles, tiekot pie negatīva lietderības koeficienta -4.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» vienība ar 45 punktiem 45 spēlēs ieņem priekšpēdējo, 15.pozīciju, apsteidzot vienīgi Ņujorkas «Islanders». Savukārt Atlantijas divīzijā «Sabres» atrodas noslēdzošajā, astotajā, vietā.

Tikmēr «Red Wings» ar 47 punktiem 46 spēlēs atrodama šīs konferences 12.vietā.

Nākamajā spēlē «Sabres» jau sestdien viesosies pie Monreālas «Canadiens».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu