Krosbijs: Gribu spēlēt 2018. gada olimpiskajās spēlēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kanādas hokeja zvaigzne Sidnijs Krosbijs neslēpj, ka vēlas piedalīties 2018. gada Ziemas olimpiskajās spēlēs. Viņš uzskata, ka Nacionālajai hokeja līgai (NHL) jāatrod ar Starptautisko Olimpisko komiteju (SOK) kompromiss un NHL Olimpiādes spēļu laikā jābūt pauzei.

«Es gribu piedalīties 2018. gada olimpiskajās spēlēs,» izdevumam «Pittsburgh Post-Gazette» norādīja Krosbijs. «Olimpiādē esmu guvis labu pieredzi. Zinu, ka tiem, kuri olimpiskajās spēlēs nav spēlējuši, tas būtu milzīgs brīdis karjerā.»

Pagājušā gada beigās Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) prezidents Renē Fāzels izteica cerību, ka pasaules labākie hokejisti vērienīgajā sporta forumā piedalīsies arī turpmāk. NHL turpmāk nevēlas segt hokejistu ceļa izdevumus un apdrošināšanas izmaksas, kas ir aptuveni deviņi miljoni eiro.

«NHL hokejistu dalība? Šī lieta ir jāapsver. Grūti pateikt, ar ko tas viss beigsies. Ņemot vērā šos apstākļus, skaidrs, ka apstākļi ir sarežģīti visiem,» teica Krosbijs.

Lēmums par NHL dalību 2018. gada olimpiskajās spēlēs varētu tikt pieņemts tuvākajā laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu