«Sabres» bez Grigensona gūst «sauso» uzvaru un pietuvojas «play off» zonai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pie panākuma Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā tikusi Bufalo «Sabres» komanda, kas savā laukumā, spēlējot bez latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona, ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) ceturtdien pārspēja turnīra pastarīti Kolorado «Avalanche».

Girgensons ķermeņa vidusdaļas traumas dēļ izlaida jau piekto spēli pēc kārtas, bet «CBS Sports» vēsta, ka latvietis jau pāris dienas trenējoties uz ledus, taču viņam vēl neesot ļauts piedalīties kontaktcīņā.

Ceturtdien notikušajā mačā «Sabres» komandu vadībā 21.minūtē izvirzīja Sems Reinhārts, bet 56.minūtē savus 19.vārtus sezonā iemeta Evanders Keins, nodrošinot mājiniekiem uzvaru.

Bufalo kluba rindās vārtsargs Robins Lēners atvairīja visus 23 pretinieku metienus, tiekot pie savas otrās «sausās» spēles šajā sezonā.

«Sabres» šis bija otrais panākums pēc kārtas.

Girgensons šajā sezonā, aizvadot 52 mačus, izcēlies ar sešiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -2.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» vienība ar 60 punktiem 58 spēlēs pacēlusies uz 12.pozīciju un ir sestā Atlantijas divīzijā. Savukārt «Avalanche» ar 32 punktiem 55 mačos ir līgas vājākā komanda.

Turpinājumā šonedēļ «Sabres» savā laukumā sacentīsies arī ar Sentluisas «Blues» un Čikāgas «Blackhawks» hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu