«Ducks» hokejistam par iesišanu tiesnesim piešķirta desmit spēļu diskvalifikācija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: COVI/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Anaheimas «Ducks» centra uzbrucējam Antuānam Vermetam par iesišanu tiesnesim piešķirta desmit spēļu diskvalifikācija.

Incidents notika otrdienas NHL regulārā čempionāta mačā, kurā «Ducks» viesos ar 1:0 apspēlēja spēcīgo Minesotas «Wild». Trešajā trešdaļā pēc zaudēta iemetiena Vermets apzināti ar nūju maigi iesita pa kāju tiesnesim, bet šāda rīcība tika traktēta kā fiziska arbitra iespaidošana. Par šādu izgājienu hokejists tika aizsūtīts uz ģērbtuvēm.

Ceturtdien līgas vadība nolēma Vermetam piespriest desmit maču diskvalifikāciju, turklāt tās laikā viņš nesaņems arī algu, kas ir 97 222 dolāru (91 297 eiro) apmērā.

Līdz ar to pašlaik 34 gadus vecais kanādietis laukumā varēs atgriezties vien marta vidū.

Šosezon aizvadītajās 58 spēlēs Vermets ir guvis astoņus vārtus un veicis 14 rezultatīvas piespēles. 2015.gadā šis hokejists palīdzēja Čikāgas «Blackhawks» vienībai izcīnīt Stenlija kausu.

Ar 58 mačos izcīnītiem 70 punktiem «Ducks» vienība Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas ceturtajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu