«Liepājas» hokejisti virslīgas mačā droši pārspēj «Rīgu»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Liepāja

Pie drošas uzvaras Latvijas hokeja virslīgas mačā svētdien tika valsts čempione «Liepāja», kas savā laukumā ar 5:2 (2:0, 2:0, 1:2) apspēlēja «Rīgu».

Liepājnieku rindās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Kristers Freibergs un Egils Kalns, kamēr abus vārtus viesu rindās iemeta Ruslans Ignatovičs.

Pirmo divu periodu laikā «Liepāja» izvirzījās vadībā ar 4:0, taču Ignatovičs noslēdzošās trešdaļas pirmajās minūtēs divus vārtus atguva, atjaunojot intrigu šajā mačā. Tomēr viesi no Rīgas vārtus šajā cīņā vairs neguva, turklāt punktu šim duelim priekšpēdējā minūtē pielika Freibergs.

Virslīgas kopvērtējumā līdere ar 61 punktu 26 spēlēs ir «Mogo», ar 58 punktiem 27 mačos seko «Zemgale»/LLU hokejisti, bet «Kurbads» ar 55 punktiem 26 cīņās ir trešajā pozīcijā.

Tikmēr valsts čempionei «Liepājai» ir 48 punkti, taču tā atlikušajos divos savos regulārā čempionāta mačos vairs nevar pakāpties augstāk. Piektajā vietā ar 36 punktiem atrodas «Rīga», pie 29 punktiem tikusi «Prizma», bet pastarīte «Pārdaugava» 29 cīņās iekrājusi vienu punktu.

Šosezon turnīrā startē septiņas komandas, kas aizvada piecu apļu turnīru, sešām labākajām sasniedzot «play-off» cīņas. Regulārais čempionāts noslēgsies 1.martā.

Iepriekšējā sezonā par Latvijas čempioniem hokejā tika kronēti «Liepājas» hokejisti, kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja «Kurbadu».

Piektdien notikušajā Latvijas kausa izcīņas finālā uzvaru otro gadu pēc kārtas izcīnīja «Mogo», kas «Arēnā Rīga» ar 3:2 papildlaikā pārspēja «Kurbadu».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu