Sējējs: Starpsezonā jācenšas atrast līderus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Šosezon neveiksmīgi spēlējusī Rīgas «Dinamo» trešo gadu pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) turnīru noslēdza priekšlaicīgi, nespējot kvalificēties Gagarina kausa izcīņai. Galvenais treneris Normunds Sējējs uzskata, ka laicīgāk bija jāsāk sastāva selekcija. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc sezona nav izdevusies.

«Runājot par «Dinamo», par aizvadīto sezonu un nākotni, gribētu teikt, ka sastāva komplektēšanu vajadzētu sākt laicīgāk,» KHL citē Sējēju. «Šajā sezonā mums bija problēmas ar momentu realizāciju. Kādās 10-12 spēlēs guvām tikai vienus vārtus, 10 mačos vispār neguvām nevienus.»

Arī 2016./2017. gada KHL čempionātam «Dinamo» gatavošanos iesāka salīdzinoši vēlu, jo nebija skaidrības par kluba finansiālo situāciju.

«Ja ar vieniem gūtiem vārtiem tikām pie punktiem, tas jau bija pozitīvs iznākums. Tajā pašā laikā tik daudz ripu savos vārtos neielaidām. Starpsezonas uzdevums ir skaidrs - jāmeklē snaiperis. Protams, tādu spēlētāju kā Sergejs Mozjakins vairs nav, taču jācenšas atrast līderus. Tuvākajā laikā ar kluba vadību runāsim un lemsim, ko un kā darīsim,» norādīja Sējējs.

Rīgas «Dinamo» trešo sezonu pēc kārtas un ceturto kopumā komandas pastāvēšanas vēsturē nespēja kvalificēties Gagarina kausa izcīņai. Šosezon Sējēja vadītā vienība guva 21 uzvaru un piedzīvoja 39 zaudējumus. 58 iekrātie punkti ir vismazākais savāktais punktu skaits «Dinamo» deviņu gadu ilgajā pastāvēšanas laikā.

«Dinamo» šosezon bija otrā vājākā vienība KHL regulārajā turnīrā.

2016. gada novembrī KHL prezidents Dmitrijs Černišenko aģentūrai «R-Sport» atklāja, ka nākamajā sezonā, visticamāk, tiks samazināts komandu skaits.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu