Jevpalovs ar vārtu guvumu palīdz «Barracuda» turpināt panākumu sēriju AHL čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sjbarracuda.com

Latvijas hokejists Ņikita Jevpalovs piektdien ar gūtiem vārtiem palīdzēja Sanhosē «Barracuda» komandai turpināt iespaidīgo uzvaru sēriju Amerikas Hokeja līgā (AHL), kamēr pie panākuma tika arī vārtsargs Kristers Gudļevskis.

«Barracuda» viesos ar rezultātu 4:3 (1:1, 1:1, 2:1) uzvarēja Tūsonas «Roadrunners» komandu, tiekot pie 13.panākuma pēc kārtas.

Jevpalovs otrā perioda piektajā minūtē Sanhosē komandu izvirzīja vadībā ar 2:1, taču izšķirošā bija trešā trešdaļa, kurā «Barracuda» vispirms nokļuva iedzinējos, taču tad atjaunoja neizšķirtu 3:3, bet 52.minūtē Markuss Sērensens guva uzvaras vārtus.

Uzbrucējs Jevpalovs šajā mačā reizi meta pa vārtiem un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Iepriekšējos divos mačos viņš palika tukšā, tomēr pēdējās sešās spēlēs ir guvis četrus vārtus.

Šosezon Jevpalovs 46 spēlēs pretinieku vārtsargus ir pārspējis 11 reizes, kā arī atdevis sešas rezultatīvas piespēles, nopelnot pozitīvu lietderības rādītāju +10.

Tikmēr Sirakjūsas «Crunch», kuras vārtus sargāja Gudļevskis, viesos ar 5:4 (1:1, 2:1, 2:2) pārspēja Ročesteras «Americans» komandu.

Gudļevskis atvairīja 19 no 23 pretinieku metieniem, tiekot pie desmitās uzvaras sezonā.

Cīņa bija aizraujoša, jo vēl 71 sekundi pirms pamatlaika beigām «Crunch» zaudēja ar 3:4. Izlīdzinājums tika panākts, kad Gudļevskis bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, bet uzvaru viesi izrāva sešas sekundes pirms trešā perioda beigām, precīzi metot Janni Gurdē.

Gudļevskis šosezon 28 spēlēs vidēji ielaidis 2,79 ripas un atvairījis 88,9% metienu.

Savukārt vēl vienā spēlē Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» komanda viesos ar 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) zaudēja Jūtikas «Comets» komandai.

Bļugers šajā mačā nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderības rādītāju -1, ceturto maču pēc kārtas paliekot bez rezultativitātes punktiem.

Šosezon viņš 33 spēlēs guvis piecus vārtus un atdevis 14 rezultatīvas piespēles, tiekot pie lietderības rādītāja +14.

AHL regulārā čempionāta kopvērtējumā Klusā okeāna divīzijas un visas līgas līdere ir Sanhosē «Barracuda», kas tikusi pie 68 punktiem 47 spēlēs, jeb ieguvusi 72,3% punktu. Tikmēr Atlantijas divīzijas vadībā ir Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» komanda, kas tikusi pie 77 punktiem 55 spēlēs. «Penguins» ar 70,0% izcīnītu punktu ir otrā visā līgā.

Savukārt «Crunch» ar 64 punktiem 54 spēlēs ir Ziemeļu divīzijas galvgalī.

AHL regulārajā čempionātā komandas neaizvada vienādu spēļu skaitu, tāpēc ieņemto vietu secībai tiek skaitīti procentuāli iegūtie punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu