Portāls: Latvijas izlases kapteinis Daugaviņš lauzis roku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas hokeja izlases kapteinim Kasparam Daugaviņam pēc pirmdien notikušās Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas spēles konstatēts rokas lūzums, kas varētu apdraudēt arī viņa dalību jau pēc diviem mēnešiem gaidāmajā pasaules čempionātā, vēsta portāls «sportacentrs.com».

Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā spēlē, kurā Daugaviņa viņa pārstāvētā Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komanda ar 2:3 zaudēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas «Dinamo», jau pirmajā trešdaļā uzbrucējam pa roku trāpīja komandas biedra mesta ripa, kas liedza cīņu pabeigt.

Pēc portāla «sportacentrs.com» rīcībā esošās informācijas, Daugaviņš iedzīvojies rokas lūzumā, kas nozīmē, ka šī KHL sezona viņam noslēgusies. Zem jautājuma zīmes varētu būt arī hokejista dalība gaidāmajā pasaules čempionātā, taču par to varēs spriest vien pēc padziļinātākiem medicīniskajiem izmeklējumiem, kuri tiks veikti tuvākajās dienās.

Šajā sezonā Daugaviņš regulārajā turnīrā 47 spēlēs iemeta desmit vārtus un izpildīja 22 rezultatīvas piespēles, bet četrās Gagarina kausa cīņās izcēlās ar vārtu guvumu un divām piespēlēm.

«Torpedo» komanda, ko trenē Pēteris Skudra un Ģirts Anipāns, sērijā līdz četrām uzvarām pret Maskavas «Dinamo» komandu nonākusi iedzinējos ar 1-3.

Publiski nenosauktas traumas dēļ pirmdien citu Rietumu konferences ceturtdaļfināla spēli izlaida Latvijas aizsargs Artūrs Kulda, bet viņa pārstāvētā Helsinku «Jokerit» vienība cieta ceturto neveiksmi pret Maskavas CSKA, noslēdzot sezonu.

Pirms tam iepriekšējā cīņā Kulda bija izgājis laukumā tikai uz vienu nomaiņu.

Pasaules čempionāts hokejā šogad Francijā un Vācijā risināsies no 5. līdz 21.maijam. Latvijas izlase Ķelnē A apakšgrupā Latvija tiksies ar Krieviju, ASV, Zviedriju, Slovākiju, Vāciju, Dāniju un Itāliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu