A.Kuldas savainojums neesot nopietns, nav apdraudēta dalība čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Latvijas aizsargam Artūram Kuldam savainojums neesot izrādījies tik nopietns, lai nepiedalītos pasaules čempionātā Vācijā, atklāja pats sportists.

Viens no Latvijas labākajiem aizsargiem Kulda, kas pārstāv Helsinku «Jokerit» vienību, traumas dēļ nepiedalījās KHL Gagarina kausa izcīņas ceturtdaļfināla ceturtajā mačā. Viņa pārstāvētā vienība sērijā līdz četrām uzvarām ar 0-4 kapitulēja Maskavas CSKA vienībai.

«Viss ir kārtībā. Nekā nopietna man nav,» sacīja Kulda, kad viņam tika vaicāts pa traumas nopietnību un dalību pasaules čempionāta meistarsacīkstēs.

Šīs sezonas 44 KHL regulārā čempionāta spēlēs Kulda izcēlās ar 11 rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderības koeficientu +11, kas bija otrais labākais «Jokerit» komandā.

Savainojumu dēļ Kulda pēdējo reizi pasaules čempionātā spēlēja pirms trijiem gadiem. Iepriekšējos divus čempionātus latvietis izlaida traumu dēļ.

Atgādināsim, ka veselības problēmu dēļ izlasei šajā pavasarī nevarēs palīdzēt pieredzējušais uzrucējs Miķelis Rēdlihs. Tāpat neskaidra ir kapteiņa Kaspara Daugaviņa dalība - viņam operēja lauzto roku.

Pasaules čempionāts šogad norisināsies Ķelnē un Parīzē. Latvijas hokejisti Ķelnes apakšgrupās spēkosies ar Krieviju, Zviedriju, ASV, Slovākiju, Dāniju, Vāciju un Itāliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu