«Ak Bars» ar uzvaru pagarinājumā sāk Austrumu konferences pusfinālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Kazaņas «Ak Bars» komanda ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sērijas pirmajā mačā viesos ar 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 1:0) pagarinājumā pieveica Omskas «Avangard».

Šī mača rezultāts tika atklāts tikai otrajā trešdaļā, kad 33.minūtē izcēlās «Ak Bars» hokejists Aleksandrs Svitovs, turklāt Kazaņas vienība bija ļoti tuvu uzvarai jau pamatlaikā. Tomēr «Avangard» spēja panāk pagarinājumu, kad 49 sekundes pirms pamatlaika beigām rezultātu izlīdzināja Jevgēņijs Medvedevs.

Līdz ar to šī cīņa turpinājās pagarinājumā, kura otrajā minūtē viesiem uzvaru nodrošināja Artjoms Lukojanovs.

Tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām «Ak Bars» izvirzījusies vadībā ar 1-0, bet sērijas otrais mačs notiks sestdien turpat Omskā.

Otrā Austrumu konferences pusfināla sērijā pašreizējā Gagarina kausa īpašniece Magņitogorskas «Metallurg» pirmajā mačā savā laukumā ar 4:0 (1:0, 0:0, 3:0) pieveica Astanas «Baris» no Kazahstānas.

Vēl pēc pirmajām divām trešdaļām rezultāts bija 1:0 par labu Magņitogorskas vienībai, jo līdz tam vienīgos vārtus pirmajā periodā bija guvis Oskars Osala. Tomēr noslēdzošajā trešdaļā mājinieki «Baris» vārtos iemeta trīs bezatbildes ripas un beigās izcīnīja diezgan drošu uzvaru.

Arī šajā sērijā nākamais mačs notiks sestdien, kad komandas turpinās cīņu Magņitogorskā.

Tikmēr Rietumu konferencē pusfināli sākās jau ceturtdien. To pirmajās spēlēs Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas «Dinamo» ar 3:2 uzvarēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Sanktpēterburgas SKA, bet regulārajā čempionātā uzvarējusī Maskavas CSKA ar 4:2 apspēlēja Jaroslavļas «Lokomotiv».

Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» savā neveiksmīgākajā sezonā deviņos KHL aizvadītos gados palieka pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū. bet visā līgā ieņēma pirmspēdējo 28.pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu