Karsuma pārstāvētā Maskavas «Dinamo» otrajā pusfināla spēlē zaudē SKA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/LETA

Latvijas uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas «Dinamo» Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla otrajā spēlē viesos ar 1:2 (0:2, 0:0, 1:0) piekāpās Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajai Sanktpēterburgas SKA.

Principiālajā duelī, kurā Maskavas «Dinamo» tiekas pret saviem bijušajiem treneriem, sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir neizšķirts 1-1.

SKA šajā mačā savus abus vārtus guva pirmajā periodā, realizējot vairākumus. Mača rezultātu 13.minūtē atklāja Jevgēņijs Ketovs, kura mesto ripu caur kājsargiem neveikli izlaida «Dinamo» vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko. Savukārt pusotru minūti pirms pirmās trešdaļas beigām Vadims Šipačovs no asa leņķa panāca jau 2:0 mājinieku labā.

Septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām «Dinamo» hokejists Andrejs Kuteikins spēcīgi meta no laukuma centra, un ripa lēkājot pa ledu atrada savu ceļu vārtos. Tiesa, «Dinamo» atspēlēties neizdevās un tika ciests zaudējums ar 1:2.

Karsums šajā mačā uz ledus pavadīja 20 minūtes un 17 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, izpildīja trīs spēka paņēmienus un nopelnīja divas soda minūtes.

Sērijas trešā spēle notiks svētdien Maskavā.

Znaroks un Vītoliņš no 2010. līdz 2014.gadam kopā vadīja Maskavas «Dinamo», divas reizes izcīnot Gagarina kausu, bet pēc tam pusotru sezonu šo komandu trenēja Vītoliņš, bet Znaroks vienu sezonu bija konsultants.

Savukārt otrā Rietumu konferences pusfinālā Jaroslavļas «Lokomotiv», kur par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs, viesos ar 4:3 (1:1, 1:0, 2:2) pārspēja regulārā čempionāta spēcīgāko komandu Maskavas CSKA, sērijā panākot neizšķirtu 1-1.

Pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei uzvarētāju labā Igoram Averinam un Andrejam Loktionovam, bet pretiniekiem tikpat rezultatīvs bija Valērijs Ņičuškins.

Kā vēstīts, Austrumu konferencē pusfināla pirmajā spēlē Kazaņas «Ak Bars» ceturtdien pārspēja Omskas «Avangard», kamēr pērnās sezonas čempione Magņitogorskas «Metallurg» pieveica Astanas «Baris».

Rietumu konferences ceturtdaļfinālā Maskavas «Dinamo» ar 4-1 uzvarēja Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas «Torpedo», kuru trenē Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns. Tikmēr Sanktpēterburgas SKA ar 4-0 uzvarēja Maskavas apgabala «Vitjaz». Vēl Maskavas CSKA ar 4-0 pieveica Artūra Kuldas pārstāvēto Helsinku «Jokerit», bet Jaroslavļas «Lokomotiv» ar 4-1 uzvarēja Minskas «Dinamo».

Kā zināms, Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» savā neveiksmīgākajā sezonā deviņos KHL aizvadītos gados palieka pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū. bet visā līgā ieņēma pirmspēdējo 28.pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu