Gudļevskis ielaiž trīs ripas «Crunch» zaudētā AHL čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas hokeja vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien ielaida trīs ripas, bet viņa pārstāvētā Sirakjūsas «Crunch» komanda Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē mājās ar 2:3 (0:1, 1:0, 1:2) zaudēja Springfīldas «Thunderbirds» komandai, kuras rindās nebija Riharda Bukarta.

Gudļevskis atvairīja 24 no 27 metieniem, izšķirošo ripu ielaižot 105 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad precīzs bija Entonijs Greko, kuram tas bija otrs precīzais metiens spēlē.

«Crunch» trešā perioda 45.sekundē izvirzījās vadībā ar 2:1, bet desmit minūtes pirms pamatlaika beigām Greko panāca izlīdzinājumu, bet pč tam arī otro reizi pārspēja Gudļevski.

Latvijas vārtsargs šosezon 32 spēlēs ir atvairījis 89,4% metienu un ielaidis vidēji 2,69 ripas mačā.

Šajā mačā nepiedalījās Bukarts, kurš aizpagājušajā nedēļā tika izsaukts uz «Thunderbirds» komandu no Austrumkrasta Hokeja līgas (ECHL) kluba Mančestras «Monarchs».

Bukarts šosezon AHL čempionātā aizvadījis 13 spēles, kurās izcēlies ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Citā spēlē Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» komanda mājās ar 8:1 (3:0, 2:1, 3:0) sagrāva Hartfordas «Wolf Pack» komandu.

Bļugers ar rezultativitāti neizcēlās, bet izdarīja piecus metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības rādītāju.

Šosezon Bļugers 38 spēlēs ir guvis piecus vārtus un atdevis 16 rezultatīvas piespēles, nopelnot pozitīvu lietderības rādītāju +16.

LETA jau ziņoja, ka šonedēļ talantīgais Latvijas hokeja aizsargs Kkristofers Bindulis noslēdza trīs gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Vašingtonas «Capitals», bet pēc tam tika paziņots, ka viņš uz pārbaudes laiku pievienosies AHL klubam Hēršijas «Bears», kurai aizsargs pievienosies nākamnedēļ.

Visas līgas un Klusā okeāna divīzijas kopvērtējuma vadībā atrodas Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē «Barracuda», kas 52 spēlēs iekrājusi 74 punktus, kamēr Atlantijas divīzijā pirmo vietu ieņem «Penguins» komanda, kas tikusi pie 83 punktiem 60 mačos. «Barracuda» šosezon ir izcīnījusi 71,2% punktu, kamēr «Penguins» ar 69,2% izcīnītu punktu ir otrā visā līgā.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā vadībā ar 70 punktiem 60 cīņās ir «Crunch», bet «Thunderbirds» Atlantijas divīzijā ar 56 punktiem 59 spēlēs ir pirmspēdējā septiņu komandu konkurencē.

AHL regulārajā čempionātā komandas neaizvada vienādu spēļu skaitu, tāpēc ieņemto vietu secībai tiek skaitīti procentuāli iegūtie punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu