Leģendārais Kīnans kļuvis par «Kuņluņ Red Star» galveno treneri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Leģendārais Kanādas speciālists Maiks Kīnans kļuvis par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Pekinas «Kuņluņ Red Star» no Ķīnas galveno treneri, atsaucoties uz komandas preses dienestu, vēsta Krievijas aģentūra «RIA Novosti».

Pazīstamais Kīnans galvenā trenera amatā nomainījis Vladimiru Jurzinovu jaunāko, kurš pēc sezonas pēdējās spēles atkāpies no amata.

«Kuņluņ Red Star» Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā piekāpās spēcīgajai Magņitogorskas «Metallurg» vienībai, kas jau iekļuvusi Austrumu konferences finālā.

67 gadus vecais Kīnans jau divas sezonas strādājis KHL galvenā trenera amatā, kad vadīja «Metallurg» klubu. 2014. gadā viņa vadībā Magņitogorskas hokejisti kļuva par KHL čempionvienību.

«Ķīnā šobrīd nopietni attīstās ekonomika, tā ieņem nozīmīgu lomu pasaules politiskajos procesos un demonstrē līdera īpašības,» sacīja Kīnans. «Ceru, ka varēšu dot ieguldījumu kluba attīstībā un gatavību izlasei spēlēt 2022. gada olimpiskajās spēlēs, kas notiks Pekinā.»

1993./1994. gada sezonā Ņujorkas «Rangers» komanda Kīnana vadībā kļuva Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa ieguvēju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu