Rīgas «Dinamo» galvenā trenera jautājumu risinās aprīlī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Latvijas hokeja klubs Rīgas «Dinamo», kas šosezon aizvadīja savu neveiksmīgāko Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu, jautāju par galveno treneri risinās aprīlī, aģentūrai «R-Sport» atklājis a/s «Dinamo Rīga» padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Rīgas «Dinamo» savā neveiksmīgākajā sezonā deviņos KHL aizvadītos gados palika pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū, bet visā līgā ieņēma pirmspēdējo 28.pozīciju.

«Pagaidām pieteikumu startam nākamajā KHL sezonā iesniegt vēl ir par agru, jo ir tikai marta vidus un «play-off» notiek pilnā sparā. Tomēr mēs jau gatavojamies nākamajai KHL sezonai un domājam kā nostartēt labāk nekā šajā sezonā,» sacījis Savickis.

Šosezon komandas galvenais treneris bija Normunds Sējējs. Starpsezonu laikā rīdzinieki vēlējās piesaistīt bijušo Zviedrijas izlases galveno treneri Pēru Mortsu, taču viņš beigās atteica, tāpēc par galveno tika apstiprināts Sējējs, kurš iepriekš septiņus gadus bija kluba ģenerālmenedžeris, bet komandu vadīja arī iepriekšējās sezonas nogalē, kad amatu zaudēja soms Kari Heikile.

«Galvenā trenera jautājums mums ir atklāts, taču jau aprīlī to izskatīsim. Tagad galvenās rūpes ir par Latvijas izlasi, tāpēc pagaidām kluba lietas esam atlikuši malā,» bildis Savickis.

Rīgas «Dinamo» KHL izslēgšanas spēlēs neiekļuva trešo sezonu pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu