Betmens: NHL spēlētāji uz olimpiskajām spēlēm braukt negrasās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāji, iespējams, uz olimpiskajām spēlēm nebrauks, atklāja līgas prezidents Gerijs Betmens.

Līdz šim NHL nav spējusi vienoties ar Starptautisko Olimpisko komiteju (SOK) par kopīgu sadarbību. NHL vadība vēlas, lai SOK sedz spēlētāju apdrošināšanu izmaksas un transporta izdevumus.

Tomēr SOK jau iepriekšējās olimpiādes laikā paziņoja, ka vairāk nesegšot visas šīs izmaksas. Līdz ar to Betmens paziņoja, ka NHL spēlētāji uz olimpiādi nedosies.

«Patlaban mēs neveicam nekādas pārrunas. Mēs bijām atvērti, lai atrisinātu dažādas problēmas, bet nespējām atrast kopīgu valodu. Šobrīd varu atklāt, ka NHL hokejisti uz olimpiskajām spēlēm nedosies,» skaidroja Betmens.

2018.gada Phjončhanas Ziemas olimpiskās spēles norisināsies no 9. līdz 25. februārim. Latvijas hokeja izlase šīm olimpiskajām spēlēm nekvalificējās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu