Karlsons: Ja NHL nepalaidīs spēlētājus uz olimpiādi, tas ļoti kaitēs hokejam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) zvaigzne Ēriks Karlsons (Otavas «Senators») paudis lielu sašutumu par NHL vadības vēlmi nelaist spēlētājus uz 2018.gada olimpiskajām spēlēm.

«Uzskatu, ka NHL vajadzētu laist spēlētājus uz olimpiādi. Mums kādreiz Zviedrijā nebija pieejamas NHL spēlēs, bet olimpiāde ir vienīgais turnīrs, kuru mēs cītīgi skatījāmies,» sacīja Karlsons.

«Ja hokejistus no NHL nepalaidīs uz olimpiādi, tas ļoti iedragās hokeja attīstību. Tas būs trieciens visas pasaules līdzjutējiem. Neredzu nevienu iemeslu, kas mums varētu traucēt,» atzina zviedru aizsargs

Līdz šim NHL nav spējusi vienoties ar Starptautisko Olimpisko komiteju (SOK) par kopīgu sadarbību. NHL vadība vēlas, lai SOK sedz spēlētāju apdrošināšanu izmaksas un transporta izdevumus.

Tomēr SOK jau iepriekšējās olimpiādes laikā paziņoja, ka vairs nesegšot visas šīs izmaksas. Līdz ar to Betmens paziņoja, ka NHL spēlētāji uz olimpiādi nedosies.

2018.gada Phjončhanas Ziemas olimpiskās spēles norisināsies no 9. līdz 25. februārim. Latvijas hokeja izlase šīm olimpiskajām spēlēm nekvalificējās.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu