SKA hokejisti arī Rietumu konferences finālsērijas otrajā spēlē uzvar «Lokomotiv»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA komanda sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences finālsērijas otrajā spēlē savā laukumā ar 4:1 (0:1, 2:0, 2:0) uzvarēja Jaroslavļas «Lokomotiv», kur par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs.

Sērijā līdz četrām uzvarām SKA ir vadībā ar 2-0, jo pirmajā mačā ceturtdien guva panākumu ar 5:4, izšķirošo ripu iemetot pagarinājumā, pirms tam neizšķirtu panākot vien desmit sekundes līdz pamatlaika beigām.

Uzvarētājiem divus vārtus guva un rezultatīvu piespēli atdeva Sergejs Plotņikovs, bet Nikolajs Prohorkins tika pie precīza metiena un divām piespēlēm.

Sestdien aizvadītajā cīņā rezultātu atklāja viesi, kad pēc teicamas skaitliskā vairākuma izspēles precīzs bija Dmitrijs Lugins. Vēl pirms tam SKA vārtsargs Miko Koskinens nodemonstrēja savas reakcijas spējas, kritienā ar nūju atvairot ripu, kas lidoja jau tukšos mājinieku vārtos.

Izlīdzinājumu SKA spēlētāji panāca jau otrā perioda pirmajā minūtē, vairākumā izceļoties Iļjam Kovaļčukam, bet 20 sekundes pirms otrā pārtraukuma Plotņikovs panāca 2:1 mājinieku labā. Tomēr mača liktenis izšķīrās beigu perioda vidū, kad SKA divu ar pusi minūšu laikā iemeta vēl divas ripas, izceļoties Prohorkinam un otro reizi mačā Plotņikovam.

Sērijas trešā spēle pirmdien notiks Jaroslavļā, kur komandas tiksies arī trešdien.

LETA jau ziņoja, ka Austrumu konferences finālā pērnās sezonas čempione Magņitogorskas «Metallurg» pirmajā mačā vien otrajā pagarinājumā ar 2:1 uzvarēja Kazaņas «Ak Bars», sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0.

SKA konferences pusfinālā ar 4-1 pārspēja Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas «Dinamo», bet «Lokomotiv» ar 4-2 pieveica regulārā čempionāta uzvarētāju Maskavas CSKA. Tikmēr Austrumos «Metallurg» pusfinālā ar 4-0 pārspēja Astanas «Baris», bet «Ak Bars» ar 4-2 uzveica Omskas «Avangard».

Kā zināms, Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» savā neveiksmīgākajā sezonā deviņos KHL aizvadītos gados palieka pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū. bet visā līgā ieņēma pirmspēdējo 28.pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu