Girgensonam rezultatīva piespēle «Sabres» komandas uzvarā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē naktī uz otrdienu (Latvijas laiks) izcēlās Zemgus Girgensons, bet viņa pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda ar 4:2 savā laukumā pieveica Floridas «Panthers» hokejistus.

Punktu par rezultatīvu piespēli Latvijas uzbrucējs nopelnīja pirmās trešdaļas 15. minūtē, kad precīzi meta Zeks Bogosjans, «Sabres» komandai nokļūstot vadībā ar rezultātu 2:0.

Girgensons laukumā atradās 10 minūtes un četras sekundes, kuru laikā izpildīja vienu metienu pa vārtiem, lietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja vienā no sešiem iemetieniem un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šis rezultativitātes punkts Girgensonam ir pirmais kopš 25. februāra. Viņš bez punktiem bija 14 mačus pēc kārtas. Savukārt vārtus latvietis nav guvis vairāk nekā divus mēnešus.

Par spēles spožāko zvaigzni nosauca «Sabres» uzbrucēju Braienu Džiontu, kurš guva Bufalo vienībai trešos vārtus (3:0). Viņam šī kļuva par 1000. spēli NHL karjerā. Vēl uzvarētājiem ar precīzu metienu izcēlās Raiens O'Reilijs un Markuss Folinjo.

Savukārt «Panthers» vienībā vārtus guva Žonatans Maršeso un Žonatans Iberdo.

Spēli klātienē «KeyBank Center» noskatījās 18 564 skatītāji.

23 gadus vecais Girgensons šajā sezonā 69 spēlēs guvis sešus vārtus un izpildījis deviņas rezultatīvas piespēles partneriem. Viņa lietderības koeficients ir -8.

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» ieņem 14. pozīciju un, visticamāk, arī šosezon paliks ārpus Stenlija kausa izcīņas dalībniecēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu