Kučerovs otro reizi mēneša laikā atzīts par NHL nedēļas labāko spēlētāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Šosezon ļoti rezultatīvi spēlējošais Tampabejas «Lightning» kluba uzbrucējs Ņikita Kučerovs otro reizi mēneša laikā atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) nedēļas labāko spēlētāju.

Kučerovs aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs guva piecus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, palīdzot «Lightning» komandai tikt pie diviem panākumiem.

Nedēļu Kučerovs sāka ar vārtiem un piespēli zaudējumā pret Arizonas «Coyotes» (3:5), tad trešo reizi karjerā tika pie «hat-trick», trīs ripas iemetot Bostonas «Bruins» vārtos (6:3), bet mačā pret Detroitas «Red Wings» (2:1) viņš atkal guva vārtus un asistēja partnerim, piedevām pagarinājumā nodrošināja «Lightning» uzvaru.

Patlaban 23 gadus vecais Kučerovs šosezon 67 spēlēs ir guvis 38 vārtus un atdevis 40 rezultatīvas piespēles, bet ar 17 vairākumā gūtiem vārtiem viņš šajā rādītājā ir labākais līgā.

Kučerovs par nedēļas labāko spēlētāju tika atzīts arī marta sākumā.

«Lightning» turpina cīņu par vietu izslēgšanas spēlēs, pagaidām no iekļūšanas «play-off» atpaliekot par trīs punktiem

Tikmēr nedēļas otrās zvaigznes tituls ticis Dalasas «Stars» somu vārtsargam Kari Lehtonenam, kurš četros mačos izcīnīja trīs uzvaras, vidēji mačā ielaižot 0,98 ripas, atvairot 95,9% metienu.

Lehtonens spēlē pret Sanhosē «Sharks» (1:0) atvairīja 36 pretinieku metienus, 36.reizi NHL karjerā paliekot «sausā». Tāpat viņš tika galā ar 24 Čikāgas «Blackhawks» metieniem (2:3 pēcspēles metienos), bet pēc tam mačos pret Sanhosē «Sharks» (6:1) un Ņūdžersijas «Devils» (2:1 pagarinājumā), viņš atvairīja pa 20 metieniem.

Šosezon 33 gadus vecais Lehtonens 54 spēlēs izcīnījis 20 uzvaras, ielaižot 2,79 ripas spēlē un atvairot 90,5% metienu, divos mačos paliekot «sausā».

Savukārt nedēļas trešās zvaigznes tituls ticis Anaheimas «Ducks» pieredzējušajam uzbrucējam Raienam Geclafam, kurš trīs spēlēs izcēlās ar septiņām rezultatīvām piespēlēm, palīdzot komandai tikt pie trim panākumiem.

Trīs reizes Geclafs partneriem asistēja mačā pret Edmontonas «Oilers» (4:3), bet mačā pret Ņujorkas «Rangers» (6:3) pēc viņa piespēlēm «Ducks» guva četrus vārtus.

Šosezon 68 spēlēs Geclafs ir guvis 14 vārtus un atdevis 52 rezultatīvas piespēles, kas ir ceturtais labākais rādītājs līgā. Šī ir septītā sezona, kurā Geclafs ir izcēlies ar vismaz 50 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu