Zirnis kļuvis par Latvijas U-20 hokeja izlases galveno treneri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Par Latvijas U-20 hokeja valstsvienības galveno treneri pirmdien Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēdē pastiprināts latviešu speciālists Kārlis Zirnis, vēsta LHF mājas lapa.

Zirnis kopš 2012. gada pildījis Latvijas hokeja valstsvienības galveno treneru asistenta pienākumus, strādājot kopā ar Tedu Nolanu, Aleksandru Beļavski un Leonīdu Beresņevu.

2015. un 2017. gadā viņš bijis Latvijas junioru izlases galveno treneru palīgs. Šobrīd speciālists ir vienas no vadošajām ASV junioru hokeja līgām, NAHL, Šrīvportas «Mudbugs» galvenais treneris.

Februāra beigās Zirnis tika iekļauts līgas zvaigžņu spēles «NAHL Select» komandas sastāvā.

«Kārlis Zirnis vairākus gadus ir palīdzējis gan Latvijas pieaugušo izlasei, gan junioru izlasei un šobrīd diezgan sekmīgi vada ASV junioru komandu (NAHL). Viņam ir pietiekoša pieredze un zināšanas, lai uzņemtos vadīt Latvijas U-20 izlasi pasaules čempionātā,» sacīja LHF prezidents Aigars Kalvītis. «Es esmu pārliecināts, ka Latvijas junioru izlase Kārļa Zirņa vadībā atgriezīsies elites divīzijā.»

Spēlētāja karjeras laikā Zirnis pārstāvējis Latviju U-18 un U-20 pasaules čempionātos.

Kļuvis zināms, ka Latvijas U-20 hokeja izlase jaunā galvenā trenera vadībā maijā piedalīsies tradicionālajā starptautiskajā turnīrā Sočos «Black See Cup 2017».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu