Jevpalovam rezultatīva piespēle «Barracuda» uzvarā AHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sjbarracuda.com

Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs sestdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, bet viņa pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» savā laukumā ar 6:3 (2:0, 1:2, 3:1) pieveica Manitobas «Moose» komandu.

Jevpalovs ar rezultatīvu piespēli izcēlās pamatlaika pēdējā minūtē, kad asistēja palīdzēja Džonam Makārtijam raidīt ripu tukšos vārtos un pielikt punktu komandas uzvarai.

Uzbrucējs šajā mačā veica trīs metienus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2. Šosezon viņš 59 spēlēs izcēlies ar 14 vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +14.

Citā AHL mačā latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis atvairīja 21 no 23 pretinieku mestajām ripām, taču nespēja glābt Sirakjūsas «Crunch» komandu no zaudējuma. «Crunch» savā laukumā ar 2:3 (1:0, 1:1, 0:1 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Toronto «Marlies».

Gudļevska konkurents par vietu vārtos Maiks Makena šoreiz tika galā ar 31 no 33 pretinieku metieniem. Latvietis uz rezervistu soliņa palicis jau četrās «Crunch» spēlēs pēc kārtas.

Gudļevskis šosezon 35 spēlēs vidēji ielaidis 2,68 ripas un atvairījis 89,6% metienu.

Tikmēr pie sausās uzvaras tikusi Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins», kas viesos ar 3:0 (0:0, 2:0, 1:0) pārspēja Springfīldas «Thunderbirds».

Bļugers šajā mačā veica divus metienus pa vārtiem, bet cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Viņš šosezon 47 mačos guvis sešus vārtus, veicis 20 rezultatīvas piespēles un atzīmējies ar pozitīvu lietderības koeficientu +23.

Lielu daļu šīs sezonas «Thunderbirds» komandā pavadīja latvietis Rihards Bukarts, kurš gan marta mēneša otrajā pusē tika nosūtīts uz Austrumkrasta hokeja līgu (ECHL).

Profesionālo debiju joprojām gaida jaunais aizsargs Kristofers Bindulis, bet Hēršijas «Bears» vienība izbraukumā ar 2:4 (0:2, 1:2, 1:0) piekāpās Hārtfordas «Wolf Pack».

Visas līgas vadībā ar 89 punktiem 62 spēlēs atrodas «Barracuda», kas ir pirmā arī Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā, kamēr «Penguins» ar 97 punktiem 69 mačos ir pirmā Atlantijas divīzijā. «Barracuda» vienība šobrīd savākusi 71,8% punktu, bet «Penguins» - 70,3%.

Tikmēr «Crunch» ar 81 punktu 70 cīņās ir otrā labākā Ziemeļu divīzijas komanda, bet «Bears» vienība Atlantijas divīzijā ar 87 punktiem 70 spēlēs atrodama piektajā pozīcijā.

AHL regulārajā čempionātā komandas neaizvada vienādu spēļu skaitu, tāpēc ieņemto vietu secībai tiek skaitīti procentuāli iegūtie punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu