«Kurbada» uzbrucējs Macijevskis: Septītajā spēlē svarīga būs katra detaļa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Kurbads"

Latvijas hokeja virslīgas izšķirošajā, septītajā, finālspēlē svarīga būs katra detaļa, uzskata Ogres komandas «Kurbads» pieredzējušais uzbrucējs Aleksandrs Macijevskis.

«Kurbads» finālsērijas sestajā spēlē pirmdien savā laukumā ar 4:1 uzvarēja «Mogo» komandu, sērijā panākot neizšķirtu 3-3.

«Tagad priecāties vēl nav īstais brīdis. Redzēsim, kas notiks pēc septītās spēles. Mēs varējām uzvarēt arī sērijas pirmās trīs spēles. Nav tā, ka spēlējām slikti un vispār nebija iespēju. Asa spēle «play-off» turnīrā ir normāla parādība, jo uz likmes ir čempionu kauss. Visi to grib paņemt,» aģentūrai LETA stāstīja Macijevskis.

«Kurbads» zaudēja sērijas pirmajos trīs mačos, taču tagad ir uzvarējis trīs cīņās pēc kārtas, panākot izšķirošo septīto maču, kas trešdien notiks «Mogo» laukumā.

«Pēc pirmajiem trim mačiem, kad bijām sērijā iedzinējos ar 0-3, rokas nebija nolaidušās. Turpinājām strādāt, veiksme atnāca, sākām gūt vārtus un uzvarēt spēles. Soli pa solim esam tur, kur esam,» secināja uzbrucējs.

«Kurbads» otro gadu pēc kārtas finālsērijā spēj atspēlēties un panākt izšķirošo cīņu. Pērn Ogres klubs finālsērijā pret «Liepāju» sērijā zaudēja ar 1-3, taču pēc tam guva divas uzvaras, panākot septīto maču, taču tajā piedzīvoja neveiksmi, trešo gadu pēc kārtas zaudējot finālā.

«Komandai septīto spēļu pieredze ir jau kopš iepriekšējās sezonas, man pašam arī jau iepriekš kas tāds ir bijis. Nevar teikt, ka šādi izšķirošie mači ir loterija, bet viss kaut kas var notikt. Ir jāstrādā un veiksme jāmeklē ar darbu,» skaidroja Macijevskis.

«Septītajā spēlē svarīga būs katra detaļa. Tur būs būtiski, kā katra komanda sagatavosies, kā strādās, kā pildīs treneru norādījumus,» skaidroja Macijevskis.

Šī gada finālsērijā pirmajā spēlē «Mogo» savā laukumā uzvarēja ar 3:1, otrajā cīņā apspēlēja pretiniekus pēcspēles metienu sērijā ar 3:2, bet trešajā mačā jau viesos vēlreiz svinēja panākumu ar 3:2. Savukārt trešdien «Kurbads» hokejistiem rezultatīvā cīņā izdevās savā laukumā tikt arī pie pirmās uzvaras – 7:4, bet piektdien viesos uzvarēt ar 4:3.

«Kurbads» komanda Latvijas čempionāta finālā spēlē jau ceturto gadu pēc kārtas, taču visos trijos iepriekšējos gadījumos piedzīvoti zaudējumi. Savukārt «Mogo» pēc 2015.gadā izcīnītā čempiontitula pērn tika pie bronzas.

Ar Ogri saistītās komandas Latvijas čempionāta finālos spēlējušas desmit reizes, bet allaž nācies samierināties ar sudrabu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu