Girgensona «Sabres» apspēlē spēcīgo «Canadiens» komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien izcīnīja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda, kas ar 2:1 savā laukumā pieveica spēcīgo Monreālas «Canadiens».

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 13 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem, lietoja divus spēka paņēmienus un uzvarēja trijos no 10 iemetieniem. Viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Uzvarētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās Rasmuss Ristolainens un Tailers Eniss, savukārt «Canadiens» rindās vienīgo precīzo metienu izdarīja Tomāšs Plekaņecs.

Robins Lēners «Sabres» vārtos atvairīja 31 pretinieku metienu, kamēr Korijs Praiss tika galā ar 28 Bufalo hokejistu metieniem.

«Sabres» hokejistiem regulārajā čempionātā vēl jāaizvada divas spēles. Stenlija kausa izcīņā tā nepiedalīsies.

23 gadus vecais Grigensons šosezon laukumā devies 73 mačos, kuros izcēlies ar septiņiem vārtu guvumiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm. Paredzams, ka pēc sezonas beigām viņš pievienosies Latvijas izlasei, lai piedalītos pasaules čempionātā Ķelnē.

Tikmēr Prezidenta kausu, kas pienākas spēcīgākajai komandai regulārajā turnīrā, otro gadu pēc kārtas izcīnīja Vašingtonas «Capitals», kas ar 2:0 savā laukumā pārspēja Ņujorkas «Rangers».

Šobrīd jau ir zināmas 14 no 16 Stenlija kausa dalībniecēm. Austrumu konferencē tās būs Vašingtonas «Capitals», Pitsburgas «Penguins», Kolumbusas «Blue Jackets», Monreālas «Canadiens» un Bostonas «Bruins», bet pēdējās divas vietas, visticamāk, ieņems Otavas «Senators» un Toronto «Maple Leafs».

Savukārt Rietumu konferencē labāko astotnieks jau ir zināms, tajā tiekot Čikāgas «Blackhawks», Minesotas «Wild», Anaheimas «Ducks», Edmontonas «Oilers», Sanhosē «Sharks», Sentluisas «Blues», Kalgari «Flames» un Nešvilas «Predators» komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu