Hārtijs no izlases rindām atskaita pieredzējušo Jerofejevu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

No Latvijas hokeja izlases treniņnometnes atskaitīts pieredzējušais aizsargs Aleksandrs Jerofejevs, sarunā ar TVNET atklāja Latvijas Hokeja federācija (LHF).

33 gadus vecais Jerofejevs, kurš ikdienā spēlē Rīgas «Dinamo» komandā, aizvadīja trīs pārbaudes mačus izlases rindās.

Tikmēr otrdien Latvijas izlases treniņnometni ir papildinājis Čehijas klubā Hradeckrālovas «Mountfield» spēlējušais Andris Džeriņš. Tāpat uz ledus kopā ar izlasi turpina trenēties Kaspars Daugaviņš, Lauris Dārziņš, Guntis Galviņš un Georgijs Pujacs.

Latvijas izlases treniņos piedalās arī ilggadējais valstsvienības vārtsargs Edgars Masaļskis, kuram sestdienas spēle pret Franciju būs pēdējā izlases rindās.

Pēdējās pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta Latvijas izlase izbraukumā 30.aprīlī un 1.maijā aizvadīs pret Vāciju. Pasaules čempionāta grupā Ķelnē Latvijas izlasei pirmā pretim stāsies Dānija (6. maijā), kam sekos Slovākija (7. maijā) un Itālija (9.maijā). Vēlāk būs spēles arī pret Zviedriju (11. maijā), ASV (13.maijā) un Krieviju (15.maijā), bet apakšgrupu turnīrs 16. maijā noslēgsies ar spēli pret mājinieci Vāciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu