Zviedrijas hokeja izlasei čempionātā piekrituši palīdzēt 7 NHL vīri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Zviedrijas hokeja izlasei pasaules čempionātā palīdzēs septiņi Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāji, vēsta zviedru mediji.

Zviedrijas komandu nolēmuši papildināt vārtsargs Ediks Laks (Vankūveras «Canucks») un aizsargi Antons Strolmans (Tampabejas «Lightning»), Jons Klingberjs (Dalasas «Stars»), Aleksandrs Edlers («Canucks»), Viktors Hedmans («Lightning»), kā arī trīs Karolīnas «Hurricanes» uzbrucēji Eliass Lindholms, Juakims Nordstrems un Viktors Rasks.

Tāpat par vietu Zviedrijas izlasē šobrīd cīnās 17 gadus vecais Rasmuss Dahlins, kuram prognozē superzvaigznes karjeru NHL.

Pagājušajā nedēļas nogalē Latvijas izlase aizvadīja divus pārbaudes mačus ar Zviedrijas valstsvienības kandidātiem. Pirmajā mača Latvija piedzīvoja neveiksmi ar 1:3, bet otrajā ar 4:3 svinēja panākumu.

Zviedrijas komanda pasaules čempionāta Ķelnes apakšgrupā spēkosies ar Krieviju, ASV, Latviju, Dāniju, Slovākiju, Itāliju un mājinieci Vāciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu