Dzierkala, Ābola un Rubīna komandas zaudē sērijas septītajās spēlēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Neveiksmes Kanādas junioru hokeja līgas izslēgšanas mačos piedzīvoja visu trīs latviešu spēlētāju pārstāvētās vienības.

Latviešu aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā «Medicine Hat Tigers» komanda Rietumu hokeja līgas (WHL) ceturtdaļfinālsērijas septītajā duelī ar 3:4 pagarinājumā piekāpās Letbridžas «Hurricanes» vienībai.

Rubīns šajā duelī veica rezultatīvu piespēli un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2. Šosezon kopumā Rubīns 59 mačos izcēlās ar 3 vārtu guvumiem un 27 rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr Rodrigo Ābola pārstāvētā «Acadie-Bathurst Titan» vienība Kvebekas junioru līgas (QMJHL) ceturtdaļfināla sērijas septītajā spēlē ar 1:7 otrdien kapitulēja Blēnvilas-Buābriānas «Armada» vienībai.

Arī Ābols tika pie rezultatīvas piespēles. Šosezon 21 gadu vecais Ābols kopumā aizvadīja 62 spēles, izceļoties ar 23 precīziem metieniem un 37 rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt Ruinas-Norandas «Huskies» bez savainotā Mārtiņa Dzierkala piekāpās «Chicoutimi Sagueneens». Dzierkals, kas visu sezonu mocījies ar traumām, 47 cīņās atzīmējās ar 49 (21+28) rezultativitātes punktiem.

Iespējams, ka jau drīzumā kāds no šiem spēlētājiem pievienosies Latvijas izlasei, gatavojoties pasaules čempionātam Ķelnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu