Raitums, Šišļaņņikovs un Bluks atzīti par Latvijas virslīgas labākajiem hokejistiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Kurbads"

81. Latvijas Virslīgas hokeja čempionāta sezona ir noslēgusies. Pēc finālsērijas pēdējās spēles par izslēgšanas spēļu vērtīgāko hokejistu tika atzīts HK «Kurbads» uzbrucējs Toms Hartmanis, savukārt pārējo četru specbalvu ieguvējus noteica īpaša komisija, vēsta LHF mājaslapa.

Otro gadu pēc kārtas par labāko aizsargu ir atzīts HK «Kurbads» spēlētājs Toms Bluks. Ogres komandas kapteinis 28 Latvijas čempionāta regulārās sezonas spēlēs sakrājis 20 (3+17) rezultativitātes punktus.

Par labāko uzbrucēju ir atzīts HS «Rīga» uzbrukuma līderis Oļegs Šišļaņņikovs, kurš 29 spēlēs nopelnīja 44 (25+19) rezultativitātes punktus.

Par čempionāta labāko vārtsargu ir atzīts HK «Kurbads» vārtsargs Mārtiņš Raitums. Raitums laukumā devās 23 mačos, vidēji ielaižot 2,51 ripu spēlē.

Par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju kļuva HK «Mogo» uzbrucējs Elviss Želubovskis. Viņš 30 regulārās sezonas spēlēs guva 26 vārtus un atdeva 28 rezultatīvas piespēles, kopumā sakrājot 54 rezultativitātes punktus.

Pēc Latvijas virslīgas hokeja čempionāta septītās finālsērijas par izslēgšanas spēļu vērtīgāko hokejistu tika atzīts čempionvienības HK «Kurbads» uzbrucējs Toms Hartmanis. Uzbrucējs septiņas finālsērijas spēlēs pret HK «Mogo» guva trīs vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, kopumā izslēgšanas mačos sakrājot 10 (5+5) rezultativitātes punktus.

Visi specbalvu ieguvēji tiks apbalvoti 22. aprīlī «Arēnā Rīga» Latvijas un Francijas spēles starplaikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu