«Bruins» hokejisti otrajā pagarinājumā izglābjas no zaudējuma sērijā pret «Senators»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Bostonas «Bruins» komanda piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences piektajā spēlē izbraukumā ar 3:2 (0:1, 2:1, 0:0, 0:0, 1:0) otrajā pagarinājumā pieveica Otavas «Senators», sērijā līdz četrām uzvarām samazinot deficītu līdz 2-3.

Vēl otrajā trešdaļā «Bruins» bija nonākusi iedzinējos ar 0:2, tomēr komandai izdevās izglābties no zaudējuma un atvest sēriju atpakaļ uz Bostonu. Izlīdzinājumu viesiem izdevās panākt tajā pašā otrajā periodā, kad izcēlās čehu leģionārs Davids Pastrņāks un debitants Šons Kurali.

Pamatlaikā vārti vairs netika gūti, bet pirmajā pagarinājumā netika ieskaitīts «Bruins» hokejista Noela Ačari vārtu guvums. Savukārt otrā papildlaika 11.minūtē savus otros vārtus mačā guva Kurali, nodrošinot viesiem uzvaru.

Zīmīgi, ka pašlaik 24 gadus vecais Kurali savas NHL karjeras laikā vārtus vēl nebija guvis. Regulārajā čempionātā debitants aizvadīja astoņas spēles, bet sezonas lielāko daļu viņš pavadīja Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubā Providensas «Bruins».

«Bruins» vārtsargs Tūka Rasks šajā mačā atvairīja 41 no 43 pretinieku metieniem, kamēr viņa kolēģis «Senators» vērtos Kreigs Andersons tika galā ar 36 raidījumiem.

Tikmēr uzvaras attālumā no iekļūšanas Austrumu konferences pusfinālā nonākusi regulārā čempionāta uzvarētāja Vašingtonas «Capitals», kas piektdien savā laukumā ar 2:1 (1:0, 0:1, 0:0, 1:0) pagarinājumā pieveica Toronto «Maple Leafs», sērijā panākot 3-2.

Uzvaras vārtus jau pagarinājuma otrajā minūtē guva Džastins Viljamss.

Zīmīgi, ka šajā sērijā jau četras no piecām spēlēm noslēgušās pagarinājumā, turklāt vienīgajā, kurā papildlaiks nebija nepieciešams, «Capitals» svinēja uzvaru ar 5:4.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu