Latvijas hokeja izlasei negaidīti pievienojas Sprukts un Cipulis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Gatavojoties pasaules čempionātam Ķelnē, Latvijas hokeja valstsvienībai pievienojušies pieredzējušie uzbrucēji Mārtiņš Cipulis un Jānis Sprukts, vēsta portāls «sportacentrs.com».

Tāpat pirmdien uz ledus kopā ar nacionālo komandu slidoja mūsu vienīgais NHL pārstāvis Zemgus Girgensons un jaunais uzbrucējs Rodrigo Ābols.

35 gadus vecais Sprukts šo sezonu pavadīja Itālijas vienībā «Ritten Sport», kas spēlē Alpu hokeja līgā. Tikmēr Cipulis pārstāvēja Austrijas komanda «Lustenau», kura arī spēlē Alpu līgā.

Sprukts un Cipulis pēdējo reizi izlases kreklu vilka 2015.gada pasaules čempionātā Prāgā.

Pēc Latvijas un Francijas pārbaudes spēlēm no izlases rindām atskaitīti Koba Jass, Roberts Lipsbergs, Oskars Batņa, Kirils Galoha un Kirils Tambijevs.

Latvijas hokeja izlase, gatavojoties pasaules čempionātam, ir aizvadījusi astoņas no desmit plānotajām pārbaudes spēlēm. Vispirms ar 0:5 un 1:2 Rīgā tika zaudēts Krievijas olimpiskajai izlasei, pēc tam Daugavpilī Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) ietvaros ar 1:0 uzvarēta un ar 0:3 zaudēts Baltkrievijai, kam sekoja zaudējums ar 1:4 un uzvara ar 4:3 pret Zviedriju.

Savukārt pagājušajā nedēļā vispirms piektdien savā laukumā ar 2:1 tika pieveikta Francija, bet dienu vēlāk nācās šai pretiniecei piekāpties ar 4:6. Otrajā duelī atvadas no valstsvienības teica pieredzējušais vārtsargs Edgars Masaļskis.

Pasaules čempionātā Ķelnē A apakšgrupā Latvija tiksies ar Krieviju, ASV, Zviedriju, Slovākiju, Vāciju, Dāniju un Itāliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu