Savickis piedāvā Bobam Hārtlijam kļūt par Rīgas «Dinamo» treneri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas «Dinamo» valdes priekšsēdētājs Juris Savickis piedāvājis Latvijas izlases trenerim Bobam Hārtlijam kļūt arī par kluba galveno speciālistu, vēsta vienības mājaslapa.

Tikšanās laikā Savickis interesējās par Latvijas hokeja valstsvienības gatavošanos gaidāmajam Pasaules čempionātam, kas no š.g. 5. maija līdz 21. maijam notiks Ķelnē un Parīzē.

«Dinamo» priekšnieku īpaši esot interesējis galvenā trenera viedoklis par Rīgas «Dinamo» hokejistu sniegumu aizvadītajās pārbaudes spēlēs, kā arī viņu gatavība un izredzes iespējamajai dalībai hokeja valstsvienības sastāvā.

Sarunas laikā tika apspriestas arī «Dinamo» un B.Hārtlija sadarbības iespējas KHL 10 sezonā, kurā B.Hārtlijam tika piedāvāts kļūt par «Dinamo» komandas galveno treneri.

Juris Savickis un Bobs Hārtlijs nolēma turpināt sākto sarunu par iespējamo sadarbību, vienojoties par «Dinamo» piedāvājuma konkretizāciju tuvākajā laikā.

Hārtlijs pašlaik gatavo Latvijas izlasi maijā gaidāmajam pasaules čempionātam, turklāt atlicis vēl aizvadīt divas noslēdzošās pārbaudes spēles, kas būs viesos Vācijā. Līgumu par valstsvienības vadīšanu viņš noslēdzis pēc sistēmas 1+1 un pēc planētas meistarsacīkstēm kontrakts atkal būs jāpārskata.

Iepriekšējā nedēļā parādījās informācija Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) klubs «Fribourg-Gotteron» izteicis Hārtlijam piedāvājumu nākamajā sezonā pārņemt šīs vienības grožus, turklāt arī pats speciālists nenoliedza, ka viņam esot piedāvājumi no Ziemeļamerikas un Eiropas, taču šobrīd prioritāte ir Latvijas izlase.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu