Latvijas hokeja izlases pretiniece Dānija pārbaudes mačā apspēlē Šveici

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja izlases pretiniece maijā gaidāmajā pasaules čempionātā Dānija trešdien Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) ietvaros notikušajā pārbaudes mačā ar 5:4 (1:3, 2:1, 2:0) pieveica Šveici.

Dānijas izlases sastāvā ar četrām rezultatīvām piespēlēm šajā mačā izcēlās Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Vinipegas «Jets» pārstāvošais uzbrucējs Nikolajs Ēlers.

Lai arī šī mača laikā Dānija atradās iedzinējos ar 1:3, tai izdevās atspēlēties un trešajā trešdaļā ar diviem vārtu guvumiem nodrošināt arī uzvaru.

EHC kopvērtējumā līdere ar 16 punktiem septiņās spēlēs ir Šveice, kamēr pa desmit punktiem piecos mačos ir Somijai un Zviedrijai. Tikmēr Latvija ar astoņiem punktiem sešās cīņās ir septītajā pozīcijā.

Latvijas hokeja izlase, gatavojoties pasaules čempionātam, ir aizvadījusi astoņas no desmit plānotajām pārbaudes spēlēm. Vispirms ar 0:5 un 1:2 Rīgā tika zaudēts Krievijas olimpiskajai izlasei, pēc tam Daugavpilī EHC ietvaros ar 1:0 uzvarēta un ar 0:3 zaudēts Baltkrievijai, kam sekoja zaudējums ar 1:4 un uzvara ar 4:3 pret Zviedriju.

Latvijas izlasei pēdējās pārbaudes spēles būs 30.aprīlī un 1.maijā izbraukumā pret Vāciju.

Pasaules čempionātā Ķelnē A apakšgrupā Latvija tiksies ar Krieviju, ASV, Zviedriju, Slovākiju, Vāciju, Dāniju un Itāliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu