Koziols: Visi spēlētāji un viņu līgumi apdrošināti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols pirmdienas preses konferencē vēlreiz mediju pārstāvjiem paziņoja izlases mērķus čempionātā Ķelnē, kā arī pavēstīja par Mārtiņa Karsuma nespēlēšanu Ķelnē.

«Pirms šīs preses konferences mums bija LHF valdes sēde, kurā tika nosprausts mērķis pasaules čempionātam - iekļūt 1/4 finālā. Vēl viena lieta, ko vēlētos uzsvērt, ir apdrošināšanas. Lai nebūtu nekādu baumu un runu - uzreiz gribu teikt, ka visi spēlētāji un viņu līgumi apdrošināti,» preses konferencē atklāja LHF ģenerālsekretārs.

Koziols pirmdien paziņoja ne tik priecīgas vēstis par Mārtiņa Karsuma dalību Ķelnē. «Man bija telefona saruna ar Mārtiņu. Lai arī mēs ar Hārtliju piedāvājām Karsumam nedaudz pagaidīt, Mārtiņš atklāja, ka nejūtas tik droši un tas nebūtu godīgi pret citiem spēlētājiem, kas divus mēnešus lējuši sviedrus. Līdz ar to kļuva skaidrs, ka Karsums šajā pavasarī izlasei nepalīdzēs.»

«No savas puses arī vēlētos piebilst par spēlētājiem un viņu attieksmi. Manuprāt, šī Edgara Masaļska uzruna pēc savas atvadu spēles deva mums lielu motivāciju un spēku čempionātam. Šo video «facebook» kontā noskatījušies vairāki tūkstoši cilvēku. Edgara uzruna ģērbtuvē bija ļoti forša un patiesa,» izteicās Koziols.

Kaspars Daugaviņš KHL savainoto spēlētāju reglamenta dēļ nevarēja piedalīties iepriekšējā pārbaudes spēlē pret Franciju. Kā atklāja LHF ģenerālsekretārs, neviens likums šobrīd nevar aizliegt Daugaviņam piedalīties čempionātā. Izlases kapteinis jūtoties labi un ir gatavs startam turnīrā.

Savukārt pēdējos divus pārbaudes mačus pirms pasaules čempionāta Latvijas izlase aizvadīs 30.aprīlī un 1.maijā viesos pret Vāciju.

Latvijas hokeja izlases kandidāti dalībai pasaules čempionātā

Vārtsargi: Jānis Kalniņš (Rīgas «Dinamo»), Ivars Punnenovs (Langnau «Tigers», Šveice), Elvis Merzļikins («Lugano», Šveice), Gustavs Dāvis Grigals («Rīga»).

Aizsargi: Oskars Cibuļskis, Guntis Galviņš, Ralfs Freibergs, Uvis Balinskis, Georgijs Pujacs (visi - Rīgas «Dinamo»), Artūrs Kulda (Helsinku «Jokerit», Somija), Kristofers Bindulis (Augšezera Universitātes komanda «Lakers», NCAA), Jānis Jaks (Amerikas Starptautiskā koledža, NCAA), Kristaps Sotnieks (Toljati «Lada», Krievija), Ēriks Ševčenko (Minskas «Junostj», Baltkrievija).

Uzbrucēji: Lauris Dārziņš, Gints Meija, Māris Bičevskis, Miks Indrašis, Gunārs Skvorcovs, Vitālijs Pavlovs, Edgars Kulda (visi - Rīgas «Dinamo»), Frenks Razgals («Rīga»), Kaspars Daugaviņš (Ņižņijnovgorodas «Torpedo», Krievija), Ronalds Ķēniņš (Cīrihes «ZSC Lions», Šveice), Roberts Bukarts («Zlīn», Čehija), Rihards Bukarts (Springfīldas «Thunderbirds», AHL), Andris Džeriņš (Hradeckrālovas «Mountfield», Čehija), Jānis Sprukts («Ritten Sport», Itālija), Zemgus Girgensons (Bufalo «Sabres», NHL), Rodrigo Ābols (Akadijas/Batērstas «Titan», QMJHL).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu