Bļugera vārti neglābj «Penguins» no zaudējuma, Gudļevskis iekļūst nākamajā kārtā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins

Neveiksmi Amerikas hokeja līgas (AHL) izslēgšanas turnīra astotdaļfināla ceturtajā mačā piektdien piedzīvoja Latvijas centra uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» komanda.

Aizvadītajā mačā «Penguins» hokejisti ar rezultātu 2:4 piekāpās Providenses «Bruins» hokejistiem, sērijā līdz trijām uzvarām rezultātam kļūst 2-2.

Bļugers vārtus guva otrās trešdaļas izskaņā, samazinot pārsvaru - 1:4.

Latvijas hokejists izdarīja trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Savukārt uzvaru piektdien izcīnīja latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas «Crunch», kas ar 2:1 pagarinājumā uzveica Sentdžonsas «IceCaps», sasniedzot 1/4 finālu.

Gudļevskis palika rezervē, bet vārtu drošība tika uzticēta Maikam Makkenam, kas tika galā ar 26 no 27 pretinieku metieniem.

Pie panākuma piektdien arī tika uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē «Barracuda», kura ar 5:3 apspēlēja Stoktonas «Heat» un sērijā līdz trīs uzvarām izvirzījās vadībā ar 2-1.

Jevpalovs pie punktiem netika, bet nopelnīja divu minūšu noraidījumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu