Tralmaka vārti neglābj «Steel» no zaudējuma Austrumu konferences fināla otrajā spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: chicagosteelhockeyteam.com

Latvijas jaunais uzbrucējs Eduards Tralmaks sestdien iemeta savas komandas vienīgos vārtus, tomēr Čikāgas «Steel» komanda piedzīvoja neveiksmi Savienoto Valstu hokeja līgas (USHL) Austrumu konferences finālsērijas otrajā mačā.

Aizvadītajā cīņā «Steel» ar rezultātu 1:3 (0:0, 0:2, 1:1) savā laukumā piekāpās Dubjūkas «Fighting Saints» vienībai, sērijā līdz trim uzvarām rezultātam kļūstot neizšķirtam 1-1.

Tralmaks vienīgo reizi izcēlās 54.minūtē, kad mājinieki jau atradās iedzinējos ar 0-3. Latvietis tika nosaukts par cīņas trešo spožāko zvaigzni.

Kopā šajā mačā Tralmaks veica trīs metienus pa vārtiem un dueli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Pašlaik 20 gadus vecais Tralmaks, kurš gadu mijā palīdzēja arī Latvijas U-20 izlasei pasaules čempionātā, regulārajā sezonā 46 spēlēs guva 11 vārtus un atdeva 16 rezultatīvas piespēles, bet septiņos izslēgšanas sacensību mačos viņš guvis četrus vārtus un divas reizes asistējis partneriem, kas pašlaik dod trešo vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

«Fighting Saints» komandu USHL čempionātā pirms profesionāļa karjeras sākuma pārstāvēja Zemgus Girgensons.

Kā zināms, latviešu vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Sūsitijas «Musketeers» vienība Rietumu konferences fināla pirmajā spēlē piektdien mājās ar 5:2 uzvarēja Vaterlū «Black Hawks» hokejistus, bet otrais sērijas mačs tiks aizvadīts svētdien.

Kivlenieks nesen tika nosaukts ne tikai par šīs sezonas līgas labāko vārtsargu, bet arī par labāko spēlētāju.

USHL ir spēcīgākais junioru turnīrs ASV.

No nākamās sezonas šie abi hokejisti uzsāks studiju gaitas - Kivlenieks plāno pārstāvēt Minesotas Štata universitāti, bet Tralmaks hokejista gaitas turpinās Meinas universitātē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu