Vairākas KHL komandas izrāda ļoti nopietnu interesi par Miku Indraši

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Vairākas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas izrāda nopietnu interesi par Latvijas uzbrucēju Miku Indraši, liecina TVNET rīcībā esošā informācija.

26 gadus vecajam Indrašim pirms divām dienām beidzās vienošanās ar Rīgas «Dinamo» komandu. Latvietis kļuva par ierobežoto brīvo aģentu.

Iepriekšējās piecas sezonas Indrašis bija Rīgas «Dinamo» līderis. Pērn latvietis 53 KHL cīņās atzīmējās ar 11 vārtiem un 12 rezultatīvām piespēlēm partneriem.

Šobrīd Indrašis kopā ar Latvijas hokeja izlasi gatavojās pasaules čempionātam Ķelnē. Deviņās pārbaudes spēlēs Indrašis iekrājis 5 vārtus un veicis 2 rezultatīvas piespēles, ieņemot pirmo vietu komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Iepriekšējā vienošanās Indrašim ar Rīgas «Dinamo» beidzās 2014./2015. gadā, taču latvietis nolēma līgumu pagarināt uz divām sezonām ar Latvijas komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu