Bārtulis uz jauniem nosacījumiem pārslēdz līgumu ar «Admiral»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Latviešu aizsargs Oskars Bārtulis uz jauniem nosacījumiem pārslēdzis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Vladivostokas «Admiral», vēsta līga.

Bārtulis pērn martā ar «Admiral» pagarināja līgumu līdz 2017./2018.gada beigām. Tagad vienošanās pārslēgta kā vienvirziena līgums uz vienu gadu.

Patlaban 30 gadus vecais Bārtulis šajā sezonā regulārajā čempionātā 53 spēlēs guva divus vārtus, veica septiņas rezultatīvas piespēles un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. Tikmēr izslēgšanas turnīrā viņam sešās spēlēs viena rezultatīva piespēle un negatīvas lietderības koeficients -6.

«Play-off» pirmajā kārtā «Admiral» ar 2-4 zaudēja Omskas «Avangard», bet Bārtulis sērijas piektajā spēlē guva smadzeņu satricinājumu un potītes traumu. Nespējot atgūties no savainojumiem, Bārtulis nepievienojās izlasei, kas šobrīd Ķelnē piedalās pasaules čempionātā augstākajā divīzijā.

Bārtulis «Admiral» pievienojās aizpērn, bet pirms tam viņš KHL pārstāvēja Doņeckas «Donbass» un Astanas «Baris» vienības.

Bārtulis kopš 2007.gada spēlēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Filadelfijas «Flyers» sistēmā, bet 2012.gada vasarā «Flyers» izpirka viņa līgumu. NHL regulārajā čempionātā un Stenlija kausā aizsargs aizvadījis 73 spēles, gūstot vienus vārtus un veicot astoņas rezultatīvas piespēles.

Tāpat Bārtulis savas karjeras laikā spēlējis Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) komandās Monktonas «Wildcats» un Keipbretonas «Screaming Eagles», bet vēl pirms tam vienu sezonu aizvadīja arī Krievijas komandas Maskavas CSKA jaunatnes sistēmā.

Aizsargs Latvijas izlasi pārstāvējis trīs pasaules čempionātos un divās olimpiskajās spēlēs. Tiesa, pasaules čempionātos viņš nav spēlējis kopš 2012.gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu