Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Toluzakovs karjeru turpinās «Amur» vienībā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Pusotru sezonu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandā Rīgas «Dinamo» pavadījušais krievu uzbrucējs Filips Toluzakovs karjeru tupinās citā šī čempionāta vienībā Habarovskas «Amur», vēsta turnīra rīkotāji.

Pašlaik 28 gadus vecais Toluzakovs ar «Amur» noslēdzis līgumu uz vienu gadu.

Toluzakovs nesen aizvadītajā KHL sezonā Rīgas «Dinamo» sastāvā bija rezervista lomā, 27 mačos izceļoties ar četriem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. Viņš aizvadīja arī divas spēles Latvijas virslīgas komandā «Liepāja», atzīmējoties ar diviem vārtiem un vienu piespēli.

Rīdzinieku rindas Krievijas uzbrucējs papildināja 2015./2016.gada sezonas vidū, kad pārnāca no Maskavas «Spartak», taču arī tur viņš nebija stabils pamatsastāva hokejists.

Pirms kļūšanas par Rīgas «Dinamo» spēlētāju Toluzakovs bija pārstāvējis tikai Krievijas komandas, uzspēlējot arī KHL klubos Jekaterinburgas «Avtomobilist», Čeļabinskas «Traktor» un Sanktpēterburgas SKA.

Kopumā krievs KHL aizvadījis 107 spēles, kurās guvis 13 vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles.

«Amur» nesen noslēgtajā KHL sezonā 60 mačos tika pie 76 punktiem, kas tai Austrumu konferencē deva 12.vietu, bet Rīgas «Dinamo» ar 58 punktiem bija pēdējā starp 14 Rietumu konferences vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu