Hārtlija seminārs pulcē 80 trenerus no Latvijas un ārvalstīm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ilmārs Znotiņš

Šodien, 23.maijā sākās Latvijas Hokeja federācijas (LHF) rīkotais Boba Hārtlija treneru seminārs, vēsta LHF mājaslapa.

Latvijas nacionālās hokeja valstsvienības galvenais speciālists semināru Latvijas un ārzemju treneriem vadīs trīs dienas - no 23. līdz 25.maijam. Šajā seminārā piedalās aptuveni 80 treneru.

Teorētiskajās un video nodarbībās Hārtlijs dalīsies pieredzē par to, ko nozīmē būt labam trenerim, kā veidot līderus komandā, kāda ir trenera atbildība un efektīvas darba plānošanas metodes. Tāpat kanādiešu speciālists stāstīs par video apmācību nozīmību treniņu procesā, īpaši uzsverot mūsdienu modernās hokeja tendences treneru darbā.

Daļēji praktiskās nodarbības tiks vadītas Mārupes ledushallē, kur Hārtlijs vērsīs treneru uzmanību uz vairākām svarīgām niansēm: nūjas izmantošanas nozīmība aizsardzībā, spēle vārtu priekšā un spēlētāju pozīcija laukumā.

Darbā uz ledus Hārtlijam palīdz arī vairāki Latvijas hokeja izlases spēlētāji - Uvis Jānis Balinskis, Jānis Jaks, Filips Buncis un Toms Andersons.

Jāizceļ, ka šāds augsta līmeņa LHF organizēts seminārs Latvijas hokejā norisinās pirmo reizi vēsturē. Tādēļ arī šajā pasākumā piedalās tik liels skaits treneru, pārstāvot gandrīz visas hokeja skolas.

Pēc trīs dienu semināra katrs dalībnieks saņems sertifikātu par 15 noklausītām apmācību stundām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu