Ankipāns: Šobrīd ir vismaz pieci kandidāti «Dinamo» galvenā trenera amatam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas «Dinamo» galvenā trenera amatam patlaban ir vismaz pieci kandidāti, kurus jaunnedēļ kluba padomes sēdē izvērtēs, portālam TVNET pastāstīja vienības ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns.

«Šobrīd mums ir vismaz pieci kandidāti - hokeja speciālisti. Visticamāk, pirmdien būs padomes sēde. Līdz tam vienpersonīgi vairāk nevaru neko teikt,» norādīja Ankipāns, neatklājot ne kandidātu vārdus, ne valstisko piederību.

Aprīļa beigās Rīgas «Dinamo» kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis cerīgi izteicās par Latvijas valstsvienības galvenā trenera kanādieša Boba Hārtlija nolīgšanu. Savukārt šonedēļ, atsaucoties uz Ankipānu, «Sport-Express» hokeja apskatnieks Igors Jeronko vēstīja, ka Hārtlijs nekļūs par Rīgas «Dinamo» galveno treneri.

Anikpāns izskanējušās runas Krievijas medijos saistībā ar Hārtliju nevēlējās ne apstiprināt, ne noliegt. «Tur ir tik daudz runātāju. Nenolaidīšos līdz tam. Protams, man ir informācija, bet pagaidām to publiski nesniegšu.»

Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžera amatā Ankipānu apstiprināja maija sākumā, kamēr viņa priekštecis un arī iepriekšējais galvenais treneris Normunds Sējējs kļuva par Savicka padomnieku.

Aizvadītajā sezonā Rīgas «Dinamo» palika pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū, bet visā KHL kopvērtējumā ieņēma priekšpēdējo, 28.pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu