Maskavas «Dinamo» hokejisti atteikušies strādāt, līdz nebūs nomaksāti visi parādi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Mārtiņa Karsuma pārstāvētās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas «Dinamo» hokejisti atteikušies sākt darbu, līdz nebūs segtas visas parādsaistības pret vienības personālu un visu «Dinamo» komandas sistēmu, vēsta Krievijas mediji.

«Dinamo» hokejistiem, kuriem ir spēkā līgumi ar autonomo nekomerciālo organizāciju apvienoto hokeja klubu «Dynamo Maskava», atteikušies parakstīt jaunus līgumus ar SIA «HK Dynamo Maskava».

Nesen notika Krievijas varasiestāžu kratīšana kluba birojā un klubs mainīja savu juridisko nosaukumu.

Trešdien «Dinamo» komandas hokejisti sanākuši vienkopus un nolēmuši neslēgt jaunus līgumus, kamēr nebūs dzēsti visi parādi. Viņi baidās, ka, noslēdzot līgumu ar jauno juridisko kompāniju (SIA «HK Dynamo Maskava»), netiks samaksāti parādi par šā gada martu un aprīli.

Klubs spēlētājiem esot parādā 5,1 miljonu eiro, bet kopējā «Dinamo» parāda summa ir 12,8 miljoni eiro.

Tikmēr KHL vadība lēmusi pielaist Maskavas «Dinamo» komandu 2017./2018. gada čempionātam. Iesniegtās garantijas pārliecinājušas KHL.

Jau četras sezonas Maskavas «Dinamo» komandā aizvadījis Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Karsums, kam ir spēkā līgumsaistības līdz nākamās sezonas beigām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu