Krišjānis Rēdlihs arī desmito KHL sezonu aizvadīs Rīgas «Dinamo»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Pieredzējušais aizsargs Krišjānis Rēdlihs arī nākamajā sezonā pārstāvēs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo», vēsta vienības mājas lapa. Viņam tā Rīgas komandā būs jau desmitā.

36 gadus vecais Rēdlihs (augums 189 cm, svars 80 kg) kopumā KHL aizvadījis 410 spēles, gūstot 36 vārtus un atdodot 91 rezultatīvu piespēli.

Aizvadītajā sezonā K.Rēdlihs laukumā devās 44 regulārā čempionāta spēlēs, kurās izcēlās ar 13 rezultativitātes punktiem (3+10), nopelnīja 12 soda minūtes un lietderības koeficientu -14, vidēji laukumā pavadot 19:37 minūtes.

Trešdien «Dinamo» klubs nāca klajā ar paziņojumu par panākto vienošanos ar uzbrucējiem Miku Indraši un Miķeli Rēdlihu, kā arī kanādiešu aizsargu Karlu Stoleriju, kas nupat aizvadītajā sezonā piedalījās 11 regulārās sezonas spēlēs Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņūdžersijas «Devils» sastāvā.

Krišjānis Rēdlihs savainojuma dēļ šogad nevarēja palīdzēt Latvijas izlasei pasaules čempionātā Ķelnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu